Have any questions? Feel free to contact us:
+1 701 378 2212
info@stylemixthemes.com

FIN & Start Foundation open over ‘briljante mislukkingen’ in filantropie

In het kader van haar 25-jarig bestaan organiseert maatschappelijk investeringsfonds Start Foundation samen met fondsenkoepel en Orchestra-klant FIN een avond over briljante mislukkingen onder de titel ‘De moed om te falen’. De samenleving is maar beperkt maakbaar. Toch proberen fondsen en maatschappelijke investeerders het keer op keer weer. Met wisselend succes. De successen worden waar…

In het kader van haar 25-jarig bestaan organiseert maatschappelijk investeringsfonds Start Foundation samen met fondsenkoepel en Orchestra-klant FIN een avond over briljante mislukkingen onder de titel ‘De moed om te falen’.

De samenleving is maar beperkt maakbaar. Toch proberen fondsen en maatschappelijke investeerders het keer op keer weer. Met wisselend succes. De successen worden waar mogelijk breed uitgemeten. Wat mislukt komt meestal niet in de etalage. Terwijl de mislukking een belangrijk leermoment kan zijn. 

Waar en wanneer

Op donderdag 21 september a.s. tussen 18.30 en 22.00 uur in Theater het Klooster in Woerden. We praten over alles wat er misgaat en wat je daarvan kunt leren. Iedereen werkzaam bij fondsen, maatschappelijk investeerders en aanverwanten is welkom.  

Programma

18:30 Inloop
19:00 Opening Jos Verhoeven (Start Foundation) en Siep Wijsenbeek (FIN, foto Jurriaan Huting)
19:10 Presentatie prof. Paul Iske (Chief Failure Officer)
19:30 Casus 1
19:45 Casus 2
20:00 Casus 3
20:15 Casus 4
20:30 Interactie publiek
21:00 Netwerk borrel
22:00 Einde

Alle gepresenteerde casussen zijn afkomstig uit de achterban van filantropische fondsen.

Aanmelden kan hier.

Meer informatie over Orchestra-klant FIN, Vereniging van Fondsen in Nederland: klik hier

Lees het interview van Orchestra met Siep Wijsenbeek: klik hier


Hoewel je veel kunt leren over ‘briljante mislukkingen’ als stichting of vereniging, is voorkomen natuurlijk beter dan genezen, vooral als het gaat om je governance, administratie en beheer. Wilt u weten hoe wij als specialisten in de filantropiesector u op dit gebied geheel kunnen ontzorgen? Maak dan een afspraak voor een kennismaking met ons: klik hier.

 

Auteur: Edwin Venema