Have any questions? Feel free to contact us:
+1 701 378 2212
info@stylemixthemes.com

Werken bij Orchestra

Volop eigen verantwoordelijkheid voor financieel-administratieve talenten

De brede visie van Orchestra slaat aan. Door het samenspel van governance, vermogensbeheer en administratie ervaren de klanten een hoge mate van ontzorging. Niet alleen doordat Orchestra werkt met vaste, vooraf overeengekomen tarieven die schril afsteken bij traditionele uurtje/factuurtje, of percentage-van-uw-vermogen, maar juist ook doordat de orkestratie over echt alle vermogenscomponenten zorgt voor overzicht en rust. En dus ook inzicht in waar kansen, risico’s en actiepunten liggen.

Orchestra zoekt collega’s voor een geweldige baan in een jong, groeiend en ambitieus Orchestra-team. Naast onze Charity Office, groeien we ook als kool op het vlak van Private Office dienstverlening (waaronder het voeren van complexere privé administraties inclusief houdstermaatschappijen, familiestichtingen, etc.).

SOLLICITEER BIJ ORCHESTRA!

  • ben je (bijna) afgestudeerd in een WO-of HBO-opleiding bedrijfseconomie of accountancy? Ofwel:
  • heb je met MBO 4 met aantal jaren relevante werkervaring? Ofwel:
  • heb je al een (flink) aantal jaren op een administratie/accountants/trustkantoor gewerkt en ben je bekend met het hele spectrum van administratie voeren voor verschillende type klanten?
  • ben je klaar om veel eigen verantwoordelijkheid te krijgen?
  • ben je oprecht geïnteresseerd in je klanten?

Arjan van Gulick: ‘Bij Orchestra krijg je kansen’

Zijn nog prille carrière leest als een jongensboek. Over de krantenjongen die hard op weg is om mediamagnaat te worden. Nou goed, een beetje overdrijving mag natuurlijk. Punt is dat Arjan van Gulick (28) bij Orchestra binnenkwam na twee jaar rondgecommandeerd te zijn op de apenrots van een te groot accountantskantoor. Het kleinere Haagse Orchestra keek naar wat Van Gulick echt in zijn mars had en gaf hem snel verantwoordelijkheid. En een vaste baan. Intussen is hij – vijf jaar in dienst – accountmanager en product owner van “Mijn Orchestra”, het online platform waar zijn klanten mee weglopen.

Arjan: ‘Ik ben trots op wat ik doe en wat ik al bereikt heb, maar dat komt ook omdat we elkaar bij Orchestra elkaar wat gunnen. Iedereen wordt hier gewaardeerd om zijn specifieke kwaliteiten en ellenbogenwerk is daarvoor noch nodig noch wenselijk. Hoe meer gelijkgestemde zielen, hoe meer vreugd. Hier telt vooral wat je in de praktijk kunt waarmaken. Als je je echt wilt ontwikkelen, krijg je hier volop kansen. Aan jou om die te pakken.’

Lees het interview met Arjan van Gulick

Tanja Haremaker: ’De schuttingen omver, de klant in beeld’

Vijf jaar geleden had ze het wel gehad met het steeds meer geestdodende vinkjes zetten in de compliance-race to the bottom. Met het gemis aan betekenisvol klantcontact en ook met de verkokering van haar vak. Haar overstap als controlerend accountant van een corporate naar het kleinere Orchestra was voor haar de spreekwoordelijke verademing. De schuttingen gingen omver en de klanten werden weer volop zichtbaar. Haar werk als controller/accountmanager voor de charity-klanten van Orchestra werd opeens breed en persoonlijk. Dat warme bad: daar zit Tanja Haremaker nog steeds in.

Tanja: ‘We zijn heel professioneel, maar niet ‘corporate’ hiërarchisch georganiseerd. Iedereen bij Orchestra krijgt een grote, persoonlijke verantwoordelijkheid. Zelf vind ik het uitermate bevredigend dat ik mijn vak kan inzetten in een sector die het beste met de wereld voorheeft. Van mijn beslissing vijf jaar geleden de overstap te maken naar deze eigenwijze club, heb ik geen seconde spijt gehad.’

Lees het interview met Tanja Haremaker