Have any questions? Feel free to contact us:
+1 701 378 2212
info@stylemixthemes.com

Governance

Uw governance strak georkestreerd

Wij passen onze expertise en dienstverlening aan op de specifieke rechtsvorm, de omvang en de daarmee samenhangende verplichtingen van uw organisatie. Zo creëren we een overzichtelijk, uitgebalanceerd en organisch landschap waarin ú de koers uitzet en wij het noodzakelijke werk verrichten. Daartoe hoort ook een proactieve advisering over thema’s als compliance en het afleggen van verantwoording.

audit

Door ons ‘meer-ogenprincipe’ adviseren wij over de verplichtingen van uw bestuurders en toezichthouders, maar borgen wij meteen ook een logische rol- en taakverdeling binnen uw organisatie.

Wij bieden ondersteuning bij het opstellen van uw jaarverslag, controlling diensten, inclusief onderwerpen als risicobeheer en impactmeting.

Wij zorgen ervoor dat alle documenten eenvoudig voor u zijn terug te vinden en borgen zo het collectief geheugen van uw organisatie voor nu en de toekomst.

Via Mijn Orchestra, uw persoonlijke en veilige online omgeving, kan iedereen in uw organisatie die daartoe bevoegd is, 24/7 actuele gegevens inzien.