Have any questions? Feel free to contact us:
+1 701 378 2212
info@stylemixthemes.com

Over ons

Charity Office: kritisch waar nodig

Orchestra werd eind 2012 in Den Haag opgericht en is mede voortgekomen uit de ervaring die een van de oprichters had opgedaan als penningmeester van een groot vermogensfonds. Deze ervaring heeft zich uiteindelijk vertaald in de door Orchestra gebruikte processen en ontwikkelde systemen, die nog dagelijks worden verbeterd mede door input van onze klanten. Orchestra’s doelstelling: het (gehele) kostenhuis van vermogensfondsen en goede doelen zo zakelijk mogelijk inrichten. Het advies: ‘Run it like a business’, waarbij het begrip ‘winstmaximalisatie’ voor de profits in feite vervangen wordt door ‘budgetmaximalisatie’ voor de charitatieve organisaties die sturen op maatschappelijke winst.

Intussen is Orchestra al meer dan tien jaar actief als het enige integrale ‘Charity Office’ in Nederland voor vermogensfondsen, fondsenwervende instellingen en verenigingen.

Orchestra adviseert daarbij instellingen met een ANBI-status op het gebied van structurering, governance, vermogensbeheer en administratie.

Ondersteuning van onze klanten gebeurt met het door ons zelf ontwikkelde platform ‘Mijn Orchestra’, door continuïteit te bieden en door de stichtingen in staat te stellen hun doelstellingen efficiënter en tegen lagere kosten te realiseren.

Orchestra is in het afgelopen decennium sterk gegroeid en beschikt over een stabiele klantenkring. Sommige van de inmiddels ruim honderdveertig klanten helpen wij op het gebied van vermogensbeheer, andere door hen te ondersteunen bij het voeren van de administratie en weer andere op het gebied van controlling of het bieden van een projectadministratie.

Dit is waarom Orchestra dé charity-ontzorger van Nederland is

Dé specialist: alleen (charitatieve) stichtingen

Transparant: één vaste, jaarlijkse vergoeding

Rust: u bent altijd compliant en in control

One-stop-shop: alle expertise onder één dak

Overzicht: 24/7 online inzage

Direct advies van een specialist?

Maak nu een afspraak met een van onze Charity Office-specialisten. Zonder verplichtingen of kleine lettertjes. Dan kijken we samen hoe we uw rust kunnen verhogen door alle gedoe uit handen te nemen, en tegelijkertijd uw kosten te verlagen, waardoor er meer budget vrijkomt voor de besteding. Óf volg ons op LinkedIn om eerst eens kennis te nemen van onze columns en opiniestukken.