Have any questions? Feel free to contact us:
+1 701 378 2212
info@stylemixthemes.com

Administratie

Nooit meer wakker liggen van uw administratie

Het besturen van een charitatieve organisatie is tegenwoordig meer dan ooit: voldoen aan een heleboel wetten en regelgeving. In de praktijk is het een compliance-jungle geworden met nogal wat afbreukrisico: rapporteren langs richtlijnen, correcte procesbeschrijvingen, een ANBI- en/of CBF-compliant administratie. Zonder u de eindregie te ontnemen, nemen wij dit noodzakelijke werk van u over.

Tot en met het opleveren van de jaarrekening, het leveren van een projectadministratie, het uitvoeren van uw betalingsverkeer en bijstaan in periodiek overleg met uw controlerend accountant.

Wij registreren en structureren alle in- en uitgaande geldstromen, vanuit projectadministratie, donateurenbeheer of facturen.

Wij vragen uw bestuur en/of medewerkers vooraf om (online) autorisaties voor facturen en betalingen zodat zaken vlekkeloos verlopen, waar ter wereld u ook verblijft.

Wij richten de projectadministratie volledig in en wij zorgen voor goede relatie- en contactregistratiemodules.

Via Mijn Orchestra kunt u uw documentatie en informatie veilig opslaan en aanpassen aan de specifieke structuurvorm van uw organisatie.