Have any questions? Feel free to contact us:
+1 701 378 2212
info@stylemixthemes.com

Christel Poorter, nieuw bij Orchestra: duizendpoot met doe-mentaliteit

Sinds enkele maanden wordt het Orchestra-team versterkt door Christel Poorter. Zij zorgt voor de uitvoering van de portefeuilles HR en Administratie. Een taak die haar op het lijf geschreven lijkt, want Poorter heeft intussen een lange staat van dienst bij diverse bedrijven in allerlei ondersteunende functies. Een duizendpoot met een doe-mentaliteit: een perfecte match met…

Sinds enkele maanden wordt het Orchestra-team versterkt door Christel Poorter. Zij zorgt voor de uitvoering van de portefeuilles HR en Administratie. Een taak die haar op het lijf geschreven lijkt, want Poorter heeft intussen een lange staat van dienst bij diverse bedrijven in allerlei ondersteunende functies. Een duizendpoot met een doe-mentaliteit: een perfecte match met het groeiende Orchestra.

Pippi Langkous

“Ik wilde graag chirurg worden, maar ik had er het bèta-hoofd niet voor. Na mijn VWO-opleiding ben ik de arbeidsmarkt opgerold en sindsdien gewoon doorgerold”, vertelt Christel laconiek. Aanvankelijk runde zij met haar echtgenoot een eigen bedrijf en nam de boekhouding op zich. Toen de onderneming stopte, deed ze ervaring op in veel verschillende functies bij andere bedrijven zonder opleiding of diploma’s in boekhouding. Haar “hands on-mentaliteit” is daarbij altijd leidend geweest en de fameuze uitspraak van Pippi Langkous is dan ook helemaal op haar van toepassing: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

Teamgevoel

Die onverschrokken leergierigheid voerde haar langs een keur van disciplines bij verschillende werkgevers: administratie, orderwerking, logistiek, salesondersteuning… Met haar recente overstap naar Orchestra hoopt Poorter weer meer een teamgevoel te krijgen dan in haar vorige baan. De voortekenen lijken daarvoor gunstig. Met de eveneens recent aangetreden officemanager Caroline Groen-Bok is er direct een goede klik. Christel: “We vormen een mooi setje en helpen elkaar waar mogelijk.”

Geen gespreid bedje

Over haar taak bij Orchestra: “Bij een groeiend bedrijf als Orchestra is er gelukkig nog veel te doen en veel strak te trekken, zowel op het gebied van HR als bij de eigen administratie en die van enkele klanten. In een gespreid bedje komen, zoals bij grote corporates, zou niets voor mij zijn. In een compact team help je elkaar en kun je niet zeggen: ‘Sorry, maar dit staat niet in mijn taakomschrijving.’”


De groei van Orchestra maakt dat er volop ruimte is voor nieuwe talenten zoals Christel Poorter. Geïnteresseerd? Klik hier

Auteur: Edwin Venema