Have any questions? Feel free to contact us:
+1 701 378 2212
info@stylemixthemes.com

Vlinderkind wint award voor online fondsenwerving

©Kentaa: Zo’n 140 mensen waren aanwezig tijdens de Fundraising Inspiration Day Orchestra-klant Stichting Vlinderkind heeft tijdens de Fundraising Inspiration Day van Kentaa, adviseur op het gebied van online fondsenwerving, de “Beste Nieuwkomer Award” in de wacht gesleept. Vlinderkind liet in deze categorie Parkinson NL en Socialrun achter zich. De awards werden voor de zevende keer…

©Kentaa: Zo’n 140 mensen waren aanwezig tijdens de Fundraising Inspiration Day

Orchestra-klant Stichting Vlinderkind heeft tijdens de Fundraising Inspiration Day van Kentaa, adviseur op het gebied van online fondsenwerving, de “Beste Nieuwkomer Award” in de wacht gesleept. Vlinderkind liet in deze categorie Parkinson NL en Socialrun achter zich.

De awards werden voor de zevende keer uitgereikt. Dit jaar bij Beeld en Geluid op het mediapark in Hilversum. De online fondsenwervingscampagne van Vlinderkind behaalde volgens de vakjury, bestaande uit mede-oprichter van Kentaa Marc Schoutens en freelance online marketeers Carola de Vries en Victor van der Veen, de beste resultaten. De jury prees de innovatieve benadering in het mobiliseren van steun voor Vlinderkind. 

De stichting werft fondsen voor kinderen die lijden aan EB (epidermolysis bullosa), een erfelijke, vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening die blaren op de huid doet ontstaan. Door een defect in een van de genen die de eiwitten aanmaken die voor de hechting zorgen van de verschillende lagen waaruit een huid bestaat is die hechting verstoord. Hierdoor sluiten de verschillende huidlagen niet goed op elkaar aan. Door de wrijving tussen de ‘loszittende’ huidlagen ontstaan er blaren en andere beschadigingen op de huid en de slijmvliezen.

Meer achtergrond bij het werk van Stichting Vlinderkind? Klik hier

Auteur: Edwin Venema